Workshop - Lidershipi dhe menaxhimi për arsim cilësor

Më datë 15-16 nëntor 2013, Institucioni Universitar “Shkolla e Lartë e Edukimit“ (ShLE), Qendra për Arsim Demokratik (CDE), Tiranë dhe Durham University & University of Glasgow, UK, organizuan workshopin "Lidershipi dhe menaxhimi për arsim cilësor", nën drejtimin e Catherine Owen.

Në këtë workshop pati pjesëmarrje të gjerë me pedagog e mësues nga qytete, si: Shkodra, Durrësi, Korça, Gjirokastra, Vlora, Tirana, Elbasani, Librazhdi, Berati, Lushnja, Pogradeci, por edhe nga Prishtina e Tetova.

Partnere

Qendra për Arsim Demokratik newsletter

Rregjistrohuni me email per te marre te rejat me te fundit nga CDE

Na ndiqni në Facebook

Na Kontaktoni

Adresa Rruga Jordan Misja,
Pallatet Genner 2, 
Tiranë

Email: info.cde@cde.edu.al


Sekretaria:
Tel: +355 44 50 90 11/12 / +355 69 80 60 934