Marrëveshje bashkëpunimi

Më datë 13 dhjetor 2013, Shkolla e Lartë e Edukimit dhe Qendra për Arsim Demokratik nënshkruan në Buçimas, Pogradec marrëveshjen me Nehemia Gateëay University e cila synon bashkëpunimin ndërmjet këtyre institucioneve arsimore, për të nxitur interesin në aktivitete lidhur me hulumtimin dhe zhvillimin, shkëmbimin e profesorëve dhe të personelit tjetër akademik, trajnimin e mësuesve dhe drejtuesve të institucioneve shkollore, pjesëmarrjen në veprimtari të përbashkëta si seminare, konferenca, shkolla verore etj.

Në ceremoni përshëndetën Dr. Ahmed Z. Bugri, Rektor NGU, prof. Bardhyl Musai, Drejtor Ekzekutiv CDE dhe më pas z. Arnold Geiger, Drejtor menaxher i Nehemia, u foli të pranishmëve për filozofinë dhe vlerat që mbart institucioni që ai drejton. Ceremonia u zhvillua në një mjedis profesional, të organizuar me kulturë dhe shije.

Partnere

Qendra për Arsim Demokratik newsletter

Rregjistrohuni me email per te marre te rejat me te fundit nga CDE

Na ndiqni në Facebook

Na Kontaktoni

Adresa Rruga Jordan Misja,
Pallatet Genner 2, 
Tiranë

Email: info.cde@cde.edu.al


Sekretaria:
Tel: +355 44 50 90 11/12 / +355 69 80 60 934