Lajme

Marrëveshje bashkëpunimi

Më datë 13 dhjetor 2013, Shkolla e Lartë e Edukimit dhe Qendra për Arsim Demokratik nënshkruan në Buçimas, Pogradec marrëveshjen me Nehemia Gateëay University e cila synon bashkëpunimin ndërmjet këtyre institucioneve arsimore, për të nxitur interesin në aktivitete lidhur me hulumtimin dhe zhvillimin, shkëmbimin e profesorëve dhe të personelit tjetër akademik, trajnimin e mësuesve dhe drejtuesve të institucioneve shkollore, pjesëmarrjen në veprimtari të përbashkëta si seminare, konferenca, shkolla verore etj.

Sesion jubilar

Më datë 6 dhjetor 2013, CDE dhe SHLE organizuan një sesion jubilar në përkujtim të dijetarëve, të edukatorëve të shquar të cilët kanë lënë gjurmë në zhvillimin e arsimit shqiptar dhe botëror.

Në këtë aktivitet morën pjesë: zv. Ministrja e Arsimit dhe Sportit Znj. Nora Malaj, përfaqësues nga trupi diplomatik i akredituar në Tiranë, nga ambasada e Francës, Italisë, Gjermanisë, Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Federatës Ruse, akademikë, rektorë të universiteteve, studiues, profesorë, përfaqësues të medias dhe të shoqërisë civile.

Workshop - Lidershipi dhe menaxhimi për arsim cilësor

Më datë 15-16 nëntor 2013, Institucioni Universitar “Shkolla e Lartë e Edukimit“ (ShLE), Qendra për Arsim Demokratik (CDE), Tiranë dhe Durham University & University of Glasgow, UK, organizuan workshopin "Lidershipi dhe menaxhimi për arsim cilësor", nën drejtimin e Catherine Owen.

Në këtë workshop pati pjesëmarrje të gjerë me pedagog e mësues nga qytete, si: Shkodra, Durrësi, Korça, Gjirokastra, Vlora, Tirana, Elbasani, Librazhdi, Berati, Lushnja, Pogradeci, por edhe nga Prishtina e Tetova.

Partnere

Qendra për Arsim Demokratik newsletter

Rregjistrohuni me email per te marre te rejat me te fundit nga CDE

Na ndiqni në Facebook

Na Kontaktoni

Adresa Rruga Jordan Misja,
Pallatet Genner 2, 
Tiranë

Email: info.cde@cde.edu.al


Sekretaria:
Tel: +355 44 50 90 11/12 / +355 69 80 60 934