Workshop - Lidershipi dhe menaxhimi për arsim cilësor

Më datë 15-16 nëntor 2013, Institucioni Universitar “Shkolla e Lartë e Edukimit“ (ShLE), Qendra për Arsim Demokratik (CDE), Tiranë dhe Durham University & University of Glasgow, UK, organizuan workshopin "Lidershipi dhe menaxhimi për arsim cilësor", nën drejtimin e Catherine Owen.

Në këtë workshop pati pjesëmarrje të gjerë me pedagog e mësues nga qytete, si: Shkodra, Durrësi, Korça, Gjirokastra, Vlora, Tirana, Elbasani, Librazhdi, Berati, Lushnja, Pogradeci, por edhe nga Prishtina e Tetova.

Partnere