Sesion jubilar

Më datë 6 dhjetor 2013, CDE dhe SHLE organizuan një sesion jubilar në përkujtim të dijetarëve, të edukatorëve të shquar të cilët kanë lënë gjurmë në zhvillimin e arsimit shqiptar dhe botëror.

Në këtë aktivitet morën pjesë: zv. Ministrja e Arsimit dhe Sportit Znj. Nora Malaj, përfaqësues nga trupi diplomatik i akredituar në Tiranë, nga ambasada e Francës, Italisë, Gjermanisë, Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Federatës Ruse, akademikë, rektorë të universiteteve, studiues, profesorë, përfaqësues të medias dhe të shoqërisë civile.

Partnere